TELEFON:                  +38651367961 & +38631811270

E-NASLOV:         info@konjeniskicenter.com

Samo zmagovalci pišejo zgodovino, vsi ostali jo samo berejo.

Image Alt

Lokacija

Lokacija

Konjeniški Center Si svoje storitve izvaja na tako imenovanem območju hipodroma v Stožicah, v naselju, ki se nahaja na severnem delu Ljubljane. Stožice pripadajo Osrednjeslovenski regiji , ki vključuje glavno mesto Slovenije in 25 okoliških občin, ki skupaj tvorijo najbolj gosto naseljeno območje v celotni Sloveniji. Osrednjeslovenska regija je druga največja med 12-timi regijami, na katere je razdeljena Republika Slovenija.

Ekonomsko je najbolj razvita regija, in ima značilne dobre prometne povezave v vseh smereh. Osrednjeslovenska regija je tudi privlačna z vidika migracij, turizma in priliva tujega kapitala, zlasti ob upoštevanju dejstva, da so prihodki prebivalcev v tem delu Slovenije najvišji v državi.

Površina, na kateri Konjeniški Center Si izvaja svoje dejavnosti, se nahaja v bližini hipodroma, bolje rečeno je zemljišče del kompleksa hipodroma, na katerega meji in ima nanj neposreden dostop.

Parcela je obkrožena z gozdnim drevjem in zelenjem, del parcele se nahaja ob obrežju reke Save. Sama lokacija zemljišča je tista, ki daje neizmerno ,skoraj pravljično privlačnost za obiskovalce, ki poleg konj in konjeništva doživijo edinstveno izkušnjo povezano z uživanjem lepot narave v neposredni bližini reke Save. Sama lega zemljišča ima pozitivne učinke tako na ljudi kot na živali.

Dostopnost

Za Stožice je značilna zelo dobra prometna povezanost in dostop: na Jugu preko južne obvoznice, na Zahodu preko Dunajske ceste, na Vzhodu preko Štajerske ceste, na Severu pa teče reka Sava. Na tem območju je najbolj izrazito kulturno in družabno središče, ki se prezentira kot večnamenski kompleks imenovan ” Športni Park Stožice ”, ki vključuje športni stadion, areno, hipodrom in pot ob Savi.

error: Vsebina je zaščitena!!