TELEFON:                  +38651367961 & +38631811270

E-NASLOV:         info@konjeniskicenter.com

Samo zmagovalci pišejo zgodovino, vsi ostali jo samo berejo.

d

O Nas

Konjeniški Center Si

Konjeniški Center Si temelji na spoznanju, da je konjeništvo še vedno, ne samo zapostavljeno ampak v smislu javnega interesa in bonitet, ki jih lahko nudi širši populaciji ljudi, še popolnoma neizkoriščena dejavnost.   Konjeništvo vključuje toliko različnih parametrov kateri vsi doprinašajo pozitivno dobrobit  otrokom, mladostnikom, odraslim in starejšim.

Kot dejavnost, nudi vsakemu izmed nas možnost psiho- motoričnega in socijalnega  razvoja ter izboljšanje zdravstvenega stanja. Konjeništvo nudi možnost izvajanja dejavnosti  na rekreacijskem ali na tekmovalnem nivoju. Kot vzgojno izobraževalna dejavnost vključuje otroke in mladostnike ter tako bistveno vpliva na njihov razvoj.

Za izvajanje  dejavnosti, ki so javnega interesa in pripomorejo k izboljšanju kvalitete življenja širše populacije, je potrebna izgradnja konjeniškega športnega objekta. Ta objekt bi bil doprinos za Ljubljano in njeno okolico in celotno populacijo.

Ena od usmeritev konjeniškega  centra je ujahavanje in delo z mladimi konji, priprava konj na tekmovanja in njihovo nadaljnje šolanje do najvišjih tekmovalnih nivojev.

Vzporedno s tem je povezano učenje in treniranje tekmovalcev in njihova priprava na tekmovanja, ter šola jahanja za najrazličnejše jahače vključno z voltežiranjem in reiningom.

Poseben del ponudbe centra je rehabilitacija konj po poškodbah in delo s problematičnimi konji, ki poleg visoko strokovno usposobljenega kadra temelji na večletnih izkušnjah in strokovnosti zaposlenega kadra.

Vprašajte nas karkoli

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Elektronski naslov
* Z pošiljanjem obtazca, se strinjate z našo Politiko zasebnosti.
error: Vsebina je zaščitena!!