TELEFON:                  +38651367961 & +38631811270

E-NASLOV:         info@konjeniskicenter.com

 

Samo zmagovalci pišejo zgodovino, vsi ostali jo samo berejo.

Image Alt

Mladi konji

Ujahavanje mladih problematičnih konjev

Problematični konji zahtevajo poseben način dela, veliko znanja in izkušenj. Delo s problematičnimi konji je zahtevno in nevarno. Dostikrat ljudje nepravilno reagirajo, ko imajo opravka s problematičnimi konji in se soočijo z neposredno nevarnostjo. Edina rešitev je, da poiščejo strokovno pomoč v izogib lastnim poškodbam.

To strokovno pomoč in pomoč problematičnim konjem nudi naš Konjeniški Center Si, kjer strokovni kader pomaga konjem, ki imajo travme, psihične probleme, probleme, ki se navezujejo na socializacijo med odraščanjem, so z njimi nepravilno ravnali ali pa so problemi značajskega izvora. Pri tem delu veliko štejejo izkušnje in poznavanje psihologije konj in načina njihovih reakcij v določenih situacijah.

 

Prepoznavanje vzrokov za vedenje, primerno ravnanje in prilagojeno delo s problematičnimi konji lahko spremeni njihovo vedenje in odpravi nepravilnosti. Tovrstno delo vključuje aktivnost lastnikov, saj se mora med konjem in njimi vzpostaviti pravilen kontakt in zaupanje, ki je še kako pomembno pri nadaljnjem ravnanju in delu.

Naroči darilni bon ...

Svoje bližnje lahko obdarite tudi z darilnim bonom za storitve v Konjeniškem Centru Si.

V kolikor nam zaupate za kakšen dogodek gre, vam darilni bon lahko naredimo tudi po vaših željah (posvetilo).

Pošljite nam sporočilo ...

V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali    error: Vsebina je zaščitena!!