TELEFON:                  +38651367961 & +38631811270

E-NASLOV:         info@konjeniskicenter.com

Samo zmagovalci pišejo zgodovino, vsi ostali jo samo berejo.

Image Alt

Rekreacijsko jahanje

Rekreacijsko jahanje

Rekreacijsko jahanje je namenjeno ljubiteljem konj vseh starostnih skupin, ki želijo v svojem življenju del časa kakovostno preživeti v naravi in s konji. Delo z rekreativnimi jahači poteka v nadzorovanih pogojih, ob prisotnosti strokovnjakov.

 

Ponudba rekreativcem obsega različne oblike udejstvovanja in je odvisna od vsakega posameznika kateremu je prilagojen program dela. Vključeni so zanesljivi konji dobrega značaja s poudarkom na zagotavljanju najvišje ravni varnosti z vsemi varnostnimi ukrepi. Uporabniki tovrstnih storitev se lahko kasneje vključijo v šolo jahanja, ki lahko pod vodstvom strokovnega licenciranega kadra osvojijo osnove jahanja in si po odlično opravljenem izpitu, pridobili naziv Jahač 1. V nadaljevanju lahko svoje znanje nadgradijo z učenjem naslednje stopnje obvladovanja jahalnih veščin, ter opravijo izpit in si pridobijo naziv Jahač 2. Oba izpita povezana z usposabljanjem in podelitvijo diplom in izkaznic, potekata v skladu s pravili Konjeniške zveze in izključno pod vodstvom licenciranega strokovnega kadra.

Terensko jahanje

Jahač 1

Jahač 1 je osvojitev osnovnih znanj o konju in ravnanju z njim, ter osnovnih veščin jahanja v koraku, kasu in galopu, vključno s prehodom prek na tleh ležečih drogov v koraku in kasu. Tisti, ki boste uspešno opravili program Jahač 1, boste usposobljeni za jahanje v maneži.

Cenik

CENIK GRADIV (plačilo Konjeniški zvezi Slovenije)

  • Gradivo Jahač 1 / 25 €
  • Gradivo Jahač 2 / 35 €

Priprava tečajnika za teoretični izpit, popravljanje pol, organizacija in izvedba praktičnega dela izpita / 20€

Cena izpita Jahač 1 / 45€

Cena izpita Jahač 2 / 55€

 

Najem konja ni vključen v ceno.

Jahač 2

Jahač 2 zajema pravilno jahanje prehode iz kasa v levi in desni galop, galop na stezi in velikem krogu, spoznali boste lahki sed oz. pol sedečo držo v kasu in galopu.Spoznali se boste z najosnovnejšimi elementi preskakovanja ovir in se seznanili s pravili terenskega jahanja.

Naroči darilni bon ...

Svoje bližnje lahko obdarite tudi z darilnim bonom za storitve v Konjeniškem Centru Si.

V kolikor nam zaupate za kakšen dogodek gre, vam darilni bon lahko naredimo tudi po vaših željah (posvetilo).

Pošljite nam sporočilo ...

V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali    *Če se naročite, se strinjate z našo Politiko zasebnosti

    error: Vsebina je zaščitena!!