TELEFON:                  +38651367961 & +38631811270

E-NASLOV:         info@konjeniskicenter.com

Samo zmagovalci pišejo zgodovino, vsi ostali jo samo berejo.

Image Alt

Terapevdsko jahanje

Terapevdsko jahanje

Hipoterapija je alternativna oblika terapij s konjem in na konju, namenjena vsem, ki imajo različne zdravstvene težave. V sedanjem času se pojavlja zelo veliko zdravstvenih težav, ki jih je mogoče ublažiti ali celo odpraviti s pomočjo terapevtskega jahanja. Terapevtsko jahanje pokriva širok spekter najrazličnejših obolenj in je primerno za najrazličnejše paciente ne glede na njihova obolenja.

 

Terapevtsko jahanje je v osnovi namenjeno rehabilitaciji invalidnih oseb oz. oseb, ki imajo težave z medeničnim dnom ali obolenjem hrbtenice, ljudem z mišično atrofijo ipd. zdravstvenimi težavami. V hipoterapijo so vključeni tudi hiperaktivni ljudje in vsi tisti, ki imajo probleme s čustvenim in duševnim stanjem. Hipoterapija je uspešna pri osebah s problematičnim socialnim obnašanjem, v pomoč je mladim, ki imajo težave z učenjem in koncentracijo ali pa imajo težave s samozavestjo in samokontrolo.

 

Uporaba terapevtskega jahanja pri osebah s posebnimi potrebami, telesnimi ali duševnimi težavami, je v veliko pomoč pri zdravljenju saj preko različnih oblik hipoterapij dosežejo širok spekter kognitivnih, fizičnih, čustveno-duševnih, socialnih in vedenjskih ciljev.

Naroči darilni bon ...

Svoje bližnje lahko obdarite tudi z darilnim bonom za storitve v Konjeniškem Centru Si.

V kolikor nam zaupate za kakšen dogodek gre, vam darilni bon lahko naredimo tudi po vaših željah (posvetilo).

Pošljite nam sporočilo ...

V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
    V Konjeniškem Centru Si

    *Če se naročite, se strinjate z našo Politiko zasebnosti

    error: Vsebina je zaščitena!!